Toggle Nav

Pavarotti boekenkast

Pavarotti boekenkast

roomdivider 70 cm. - 1-lade t&t + 7-niches + 8-wijnvakken
€ 799,00

Levertijd: 20 werkdagen of meer

Bestellen / Informatie

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Plaatsnaam*
Winkel in de buurt:
Vragen
Bekijk alle eigenschappen

Deze collectie vind je bij

Barendrecht - Henders & Hazel
Barendrecht - Hoogenboezem
Breda - Henders & Hazel
Breda - Hoogenboezem
Breda - Profijt Meubel
Den Bosch - Hoogenboezem
Den Haag - Hoogenboezem
Rotterdam - Hoogenboezem
Spijkenisse - Henders & Hazel

Het veelzijdige programma Pavarotti van Henders & Hazel biedt je een prachtige combinatie van landelijk design in een modern jasje, waardoor het perfect past in zowel landelijke als moderne eigentijdse interieurs.Een opvallend kenmerk van het Pavarotti meubelprogramma is het gebruik van hoogwaardige materialen. De meubels zijn vervaardigd uit Primo Laminato (HPL) en metaal, wat niet alleen zorgt voor een stijlvolle uitstraling, maar ook voor duurzaamheid en functionaliteit. Dit betekent dat de meubels onderhoudsvriendelijk zijn en bestand tegen krassen, waardoor ze hun kwaliteit en schoonheid behouden, zelfs bij intensief gebruik.Bij de eettafels binnen het Pavarotti assortiment heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende soorten poten. Of u nu de voorkeur geeft aan elegante poten met houten inleg of juist een strakkere uitstraling wilt met metalen poten, er is voor elk wat wils. Deze keuzevrijheid stelt u in staat om de tafel aan te passen aan uw persoonlijke smaak en de stijl van uw eetkamer.Daarnaast zijn de kasten in het Pavarotti meubelprogramma uitgerust met handige led-verlichting. Dit geeft niet alleen een sfeervol accent aan uw interieur, maar zorgt ook voor een praktische verlichting in de kasten. Uw mooie servies of andere decoratieve items worden zo prachtig uitgelicht en vormen een echte blikvanger in uw woonruimte.Met het Pavarotti meubelprogramma van Henders & Hazel haalt u niet alleen een stijlvolle en eigentijdse collectie in huis, maar ook meubels die praktisch en functioneel zijn. De combinatie van Primo Laminato (HPL) en metaal zorgt voor duurzaamheid en onderhoudsgemak, terwijl de verschillende opties voor tafelpoten en de led-verlichting in de kasten uw interieur naar een hoger niveau tillen.Ontdek de veelzijdigheid en schoonheid van het Pavarotti meubelprogramma en creëer een interieur dat perfect past bij uw persoonlijke stijl.

NaamPavarotti
Artikelnummer90206286
KleurenBeige, Bruin, Naturel, Taupe
MerkenHenders & Hazel
Opties
Hoogte190
Lengte/Diepte35
Breedte70
Getoonde uitvoering

roomdivider 70 cm. - 1-lade t&t + 7-niches + 8-wijnvakken

CBW-garantie
Hoogenboezem is lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW) en dat biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid. Wij zijn CBW-erkend en hanteren algemene voorwaarden die je als consument extra goed beschermen en die in samenwerking met de Consumentenbond zijn opgesteld:

√   Aanbetalingsgarantie
√   2 jaar volledige productgarantie
√   Onpartijdige klachtenafhandeling

All-in Care garantie
Bij aankoop van je zitmeubel bieden we je ook de unieke mogelijkheid tot het afsluiten van onze All-in Care garantie voor banken, fauteuils en stoelen met bekleding van textiel, leder en lederlook (skai). All-in Care is een full-service zitgarantie met een looptijd van 5 jaar en biedt je extra vlekbescherming en professionele hulp bij problemen en kosteloos herstel zonder voorrijkosten. Zodat je 5 jaar lang onbezorgd kunt genieten van je nieuwe bankstel, hoekbank, fauteuils en/of eetkamerstoelen.

Onderhoud
Als je nieuwe meubels koopt, dan wil je deze natuurlijk ook in goede staat houden. Met name de intensiever gebruikte zitmeubelen en tafels krijgen soms veel te verduren.Voor elk materiaal en elke afwerking zijn er dan ook speciale onderhoudsproducten verkrijgbaar. Dit geldt zowel voor de meubelstof of leren bekleding van je nieuwe hoekbank als voor de nieuwe houten tafel met stoelen. De meest gangbare verzorgingsproducten zijn natuurlijk gewoon in onze woonwinkels verkrijgbaar en we vertellen je hier graag meer over.

Voor meer informatie kun je ook ons onderhoudsmagazine raadplegen dat tevens bij uw aankoop wordt meegegeven.